Mazela, s.r.o.

Co se stalo s firmou Mazela, s.r.o.?

Kam se poděla firma Mazela, s.r.o. vyrábějící hotovky a jakou má souvislost s hamham.cz s.r.o.?

Společnost hamham.cz s.r.o. byla založena v roce 2006 pod původním názvem Mazela, s.r.o.

Vaříme poctivá hotová jídla, která dodáváme chlazená. U nás na rozdíl od jiných jídlo nevyrábíme, ale vaříme. Naše jídla mají trvanlivost až 60 dnů. Zachovávají si veškeré nutriční hodnoty a s tím související chuťové vlastnosti. 

V uplynulých 10 letech jsme 95 % produkce hotových jídel dodávali pod značkou Mazela pro gastroprovozy. Ano, naše jídla můžete klidně ochutnat v některé restauraci.

Naše jídla ještě pod značkou Mazela jste mohli také koupit i prostřednictvím e-shopu e-jidlo.cz, nebo hotovky-mazela.cz tato spolupráce v říjnu 2016 skončila a od 1. 11. 2016 provozujeme nový eshop pod značkou hamham.cz.

Co je u nás nového

Jelikož chceme nejen firmám, ale i lidem nabídnout kvalitní alternativu k domácí stravě, rozhodli jsme se udělat v naší firmě celou řadu změn . 

Zaměřili jsme se na zlepšení uživatelského prostředí, tak aby objednání, placení a distribuce jídel odpovídali moderním požadavkům maloobchodních i velkoobchodních zákazníků. Nové jméno jsme dali také samotné firmě. Z Mazela, s.r.o. se tak stala firma hamham.cz s.r.o. Nové jméno více odpovídá tomu, čemu se už přes patnáct let profesionálně věnujeme.

E-shop s chlazenými jídly

Chcete koupit jídlo domů, do práce nebo na dovolenou? Tak navštivte náš e-shop hamham.cz.

Velkoobchody a gastro provozy

Rádi byste odebírali naše jídla pro Vaši restauraci, bufet nebo jídelnu? Staňte se velkoobchodním zákazníkem.