Kvalitní česká kuchyně

Vaříme stejně, jako Vy doma

Vaříme v profesionální gastro kuchyni, v žádné linkové fabrice nebo stáčírně. Používáme sporáky, lednice, hrnce, pánvičky — vybavení jako z vaší kuchyně. Jen je všechno z nerezu a o kapku větší.

Igor-citace-kvalitni-ceska-kuchyne

Stále stejná kvalita

Jídla připravují profesionálové, kteří pečlivě dohlížejí na správný poměr ingrediencí a výběr potravin — to abyste pokaždé dostali svíčkovou stejné chuti. A že to vyžaduje um! Dodržujeme přísné zásady pro skladování, přípravu i balení potravin.

Puntičkáři jsme i při dodržování postupů — například pravidelně kontrolujeme ideální teplotu během vaření, zbytečně nemícháme omáčky, aby se neokysličovaly.

Zásadovost a pracovitost

Dlouhá záruka našich hotových jídel není výsledkem umělých chutí, škrobů ani emulgátorů. Jen jsme našli dokonalou harmonii mezi způsobem vaření z poctivých potravin, pasterizací a šokovým chlazením. V naší práci jsme pedanti. Jsme neúprosní ve výběru potravin, důsledně dodržujeme postupy.

Nepoužíváme konzervanty, barviva ani chemii. Díky tomu jsme získali certifikát Certified E-Friendly Food, který deklaruje, že potraviny neobsahují konzervanty, umělá sladidla, barviva ani glutamáty.

Dobrou chuť