Jídlo bez zbytečné chemie

Certified E-Friendly Food

Projekt CEFF certifikoval většinu našich jídel logem Bez zbytečné chemie, to potvrzuje,  že daná potravina neobsahuje konzervanty, umělá sladidla, barviva a glutamáty. 

2-ceff-logo-1

Usnadnili jsme Vám výběr jídel bez zbytečné chemie. Nyní na našem e-shopu najdete seznam certifikovaných jídel.  

60 dnů trvanlivost a bez chemie?

Jak je to možné? Již 15 let dokazujeme, že uvařit dobré chlazené hotové jídlo s trvanlivostí 60 dnů se dá bez Éček a jiných aditiv. Certifikace CEFF (Certified E-Friendly Food) potraviny bez zbytečné chemie je toho důkazem. 

Odjakživa jsme odpůrci jakýchkoli “umělých ingrediencí”. Všechny naše receptury začínají u základních surovin. Pokud má mít omáčka tmavou barvu, tak je to díky tmavému cibulovému základu, a ne umělému barvivu. Na tom si zakládáme. 

Éčka v základních surovinách

Jedinou vadou na kráse je to, že občas najdete některá Éčka na našich etiketách. Není to pro to, že je tam přidáváme! Je to pro to, že je musíme deklarovat! Důvod je ve složení některé suroviny, i když v samotném pokrmu nemají tato Éčka žádnou funkci. 

Neustále se snažíme vylepšovat skóre co nejnižšího obsahu Éček. Za posledních 12 měsíců se nám podařilo snížit zastoupení takových surovin o 30 %. 

Pomozte nám v boji proti předsudku, že dlouhá trvanlivost = chemie. Kupte si naše jídla, a pokud Vám budou chutnat, řekněte to ostatním.   

Dobrou chuť.