Jídla ideální na dovolenou

Jezte v Chorvatsku jako doma i bez „brigády“ v kuchyni

Chorvatsko, jednoznačně nejoblíbenější destinace, do které každý rok Češi v létě vyrážejí. A není se čemu divit. Krásné pláže, moře, podobný jazyk, pohodový dojezd autem a plno možností ubytování. Navíc je zde díky množství příležitostí bydlet v kempech, karavanech či apartmánech možnost ušetřit za all inclusive hotely a vařit si vlastní jídlo.

Děti mají hlad stále

To je fajn, pokud nejste starostliví rodiče tří potomků, kteří mají stále hlad a vyžadují každý den jiný pokrm. Jistě, s vařením v Chorvatsku se musí počítat, ale nepřijeli jste přece jako brigádník do kuchyně, ale na dovolenou. Jaké jsou tedy možnosti, pokud nechcete zbytečně přeplácet za hotely či restaurace a zároveň jste se necítili jako kuchařky ve školní jídelně?

Konzervy?!

Často volenou alternativou jsou konzervy. Ty jsou však zbytečně těžké a sterilování jim na chuti ani vůni moc nepřidalo. Navíc vám jejich příprava zabere spoustu času a vymýšlení jak z většinou ne příliš chutného polotovaru vyrobit něco stravitelného. Jídlo na dovolenou si můžete zavařit i sami doma, nezbavíte se však pracnosti a budete řešit jak jídlo bezpečně přepravit. Využít lze i polévky či nudle ze sáčku. Ty jsou sice rychlé, ale po dvou dnech vám začnou lézt nejen krkem ale i ušima. A navíc je to trochu nuda.

Kvalitní a rychlé jídlo

Navrhujeme tedy další možnost jak si v Chorvatsku dopřát kvalitní rychlé jidlo. Trvanlivé hotovky ve funkčním obalu, které pro vás připravili naši profesionální kuchaři. Jsou rozmanité, v kvalitě domácího jídla a jejich příprava zabere maximálně 10 minut.

70 jídel v nabídce

V nabídce máme polévkyhlavní jídla a přílohy. Mezi jídly najdete pořádnou českou klasiku jako kuře na paprice, pečená žebra, svíčkovou (vítěz testu MF DNES), gulášovou polévku, buřty na černém pivu, zelnou polévku a řadu dalších jídel. Díky našim jídlům se budete na dovolené v Chorvatsku cítit ještě více jako doma a budete v pohodě. Užijete si tak více času u moře a na výletech a méně v kuchyni.

Jídla HAM*HAM připravíte rychle kdekoli

Naše hotová jídla jsou balena buď ve varném sáčku, nebo v zapékacích miskách. Sáčky jsou praktické, velmi odolné a dobře skladné. Jídla v nich přímo ohřejete. V hrnci s vodou, v mikrovlnce i v klasické troubě. Naše jídlo jednoduše ohřejete v podstatě všude. Veškeré návody k přípravě naleznete zde. Pokrmy jsou vařené z kvalitních surovin, bez náhražek a odpovídají veškerým normám. Chutnají skvěle, protože nejsou zkaženy konzervanty a sterilováním. 

Hezkou dovolenou