Mé zkušenosti s HAMpytlíky

Jak HAMpytlíky pomáhají mé rodině a kamarádům. Igor, chef HAM*HAM

Chlazená jídla Vám ulehčí život

Ukážu Vám, jak nám chlazená jídla ulehčují život, dávají svobodu, jistotu a možnost uzmout více času pro rodinu, nebo pro sebe. 

HAMpytliky-Chlazena-jidla-Hamham.cz

Základ je v kvalitě

Rychle a jednoduše se můžete najíst, nebo spíše utišit hlad stovkami produktů. Pokud ale budete mít na výběr, rozhodnete se pro varinatu: rychle, jednoduše a kvalitně. Pochutnáte si a nebudete mít strach, že jíte nějakou nezdravotu. O to nám v HAM*HAM přesně jde. 

Dobré suroviny, řemeslný um a speciální balení 

Hotových jídel najdete v supermarketech spoustu. Kvalita těchto chlazených jídel nestojí za nic. Kvůli ceně už to začíná u surovin a nemluvím o průmyslové výrobě hotových jídel. V HAM*HAM jsme dokázali zkombinovat dobré suroviny, řemeslný um a praktické balení - HAMpytlík. Díky tomu naše jídla mají prodlouženou trvanlivost, bez toho, abychom používali konzervanty. Balení je skladné, lehké a nerozbitné. Jednoduše je ohřejete v horké vodě. To oceníte, když připravujete rychlý oběd, nebo večeři pro celou rodinu, nebo grupu 35 lidí!

Igor-hampytlik-je-pro-vsechny

HAMpytlíky nejíme každý den

My se ženou rádi vaříme, také si zajdeme do restaurace, nebo venku grilujeme. HAMpytlík je jistota pro ty chvíle, když se rozhodneme vyrazit na kola, na výlet, nebo se nám jednoduše nechce vařit. Můžeme se svobodně rozhodnout, co budeme dělat a víme, že máme v lednici kvalitní jídlo, které ohřejeme za 10 minut pro celou rodinu. 

HAMpytlíky máme stále po ruce

HAMpytlíky jsou s námi od začátku. Naučili jsme se je mít stále po ruce. Žena na mateřské si oddechla, že nemusí vařit i pro nás. Děti povyrostly a žena se vrátila k podnikání. Když přijde domů z práce, udělá jí radost dobré teplé jídlo na stole, než se převlékne. Když jsme o víkendu všichni doma, jednoduše se ráno rozhodneme, co budeme dělat. 

Ohrev-hamham-chlazena-jidla

HAMpytlíky na dovolené

Na letní dovolené u moře s rodinou preferujeme ubytování v soukromí. Vždy s HAMpytlíky v lednici. Nejde o to, že nechceme ochutnat místní speciality v restauracích. Nám jde opět o jistotu, že když se utahaní vrátíme od moře, sáhneme do lednice pro HAMpytlíky. Hlad je vyřešen. Pak můžeme přemýšlet, co s načatým večerem. 

Jak nakrmit grupu 35 lidí? 

Opravdu extrémní užitek jsem okusil na našich apaluchách. S kamarády tatínky pravidelně vyrážíme v zimě na hory. Běžný počet 13 tatínků a 22 dětí! Ubytování v apartmánech. 

Jak tohle nakrmíte, po celodenním lyžování? Půjdete do restaurace, nebo začnete vařit? Oboje je s hladovými a utahanými dětmi o nervy. S HAMpytlíky nám stačí jen velké hrnce a 2 tatínci v kuchyni. Než se děti převléknou, je na stole. A pro každého, co mu chutná. To se sbírají body.