HAM*HAM ideální jídlo pro seniory

Proč senioři kupují pravidelně naše jídlo? Naše babičky většinou vařit umí, a to velmi dobře, netrpí ani nedostatkem času jako třeba rodiny s dětmi, ale i přesto si i ony najdou cestu k našim jídlům. Vyhovují jim hned v několika směrech a my jsme rádi, že se k nám i senioři pravidelně vracejí a nakupují opakovaně.

Proč je tedy vhodné naše jídlo i pro seniory?

Seniorům se většinou nevyplatí vařit ve velkém, pokud zrovna nepořádají rodinnou sešlost. Jednu porci svíčkové nebo španělského ptáčka se prostě vařit nevyplatí. 

Naši senioři nejsou typickými zákazníky asijské a jiné kuchyně, na kterou je mladší generace již zvyklá. Vyhovuje jim to, že vaříme klasickou českou kuchyni, na kterou jsou zvyklí. Mohou si vybrat z 70 jídel, a udělat si zásobu na delší dobu.

Senioři vyhledávají naše jídla také proto, že se mohou najíst kdy chtějí. Dává jim to volnost a svobodu rozhodnutí. Přeci jen jakékoli objednané teplé jídlo (nebo závoz teplých hotovek pro seniory) je více či méně vázáno na to, že je jídlo potřeba hned zkonzumovat. Naše jídla si mohou ohřát kdykoli na ně přijde chuť k jídlu.

Manželky, které občas musí nechat manžela doma kvůli pobytu v lázních, nemoci nebo z jiného důvodu, také vítají naše jídla. Dědeček si pak může sám jednoduše ohřát to, na co má chuť, a zásoba mu v lednici vydrží několik týdnů.

Pokud se děti starají o své rodiče v pokročilejším věku, kteří už mnohdy nemají dost sil stát u plotny, také rádi nakupují naše jídla. Je to pro ně lepší varianta než rozvoz jídel pro seniory, které kolikrát senioři ani nesní, protože zrovna přijelo jídlo, na které neměli chuť.

Když to shrneme, tak hlavními důvody, proč naše jídla kupují senioři jsou:

  • Vysoká trvanlivost našich jídel - zásoba vydrží v lednici a je po ruce kdykoli se to zrovna hodí.
  • Poctivá česká kuchyně, kterou mají senioři rádi a chutná jim.
  • Možnost jednoduchého ohřátí jídla pro seniory kdykoliv za 10 minut.
  • Operativní řešení pro situace, kdy manželka nemůže vařit, nebo není doma.
  • Péče o slabší seniory, kteří nemají dost sil si navařit pořádné jídlo.

Dobrou chuť