Co je HAMpytlík?

Chlazené hotové jídlo ve varném sáčku.

Miska, standard chlazených jídel

Většina chlazený jídel na trhu je balená do plastových misek. Misky mají jednu výhodu. Můžete z nich rovnou jíst. Tím ale výhody končí.

Trvanlivost a jednoduchý ohřev

V HAM*HAM jsme k obalu přistoupili s jinou filozofií. Naše chlazené jídlo nabízíme hlavně, jako jídlo domů. Cílem bylo ulehčit domácnostem každodenní starost o dobré jídlo. 

Také si hledíme ekologie. Proto jsme chtěli minimalizovat obalový odpad. Náklady na krásnou papírovou krabičku radši investujeme do obsahu. Zákazník si pochutná a méně zatížíme planetu. 

To kladlo na obal takové nároky, které nám standardní misky nemohli splnit. Chtěli jsme, aby naše jídla do domácností přinášela užitné vlastnosti, pro které si je zákazníci oblíbí. 

Řešili jsme zejména dostatečnou trvanlivost. V lednici omezený skladovací prostor. Jednoduchost a rychlost přípravy chlazených jídel.

Výsledkem mělo být dobré jídlo neustále po ruce, které jednoduše a rychle připravíte pro celou rodinu. 

co-je-hampytlik-igor

Vyvinuli jsme HAMpytlík

HAMpytlík je speciální varný sáček odolný do 140˚C. Je vyroben z potravinářského netečného recyklovatelného plastu.

Naše chlazená jídla HAMpytlík rozšiřuje o důležité užitné vlastnosti:  

  • Rychlost a jednoduchost ohřevu
    HAMpytlíky ohřejete v hrnci s vodou. Nemusíte nic hlídat, bez nádobí. V jeden moment ohřejete oběd i pro 10 lidí. Záleží jen na velikosti hrnce. 
  • Prodloužená záruční doba
    Díky závěrečnému dokončení pokrmu v hermeticky uzavřeném HAMpytlíku dosahujeme unikátní doby spotřeby 30, 45 a 60 dnů. Podle druhu chlazeného jídla.
  • Skladnost, lehkost, nerozbitnost
    HAMpytlík je o 50 % skladnější než miska. Je lehký - šetříme přepravní náklady a ruce zákazníků. V podstatě nerozbitný, snese i drsné zacházení. 

Rychlost a jednoduchost přípravy jídel je hned za kvalitou, druhá nejdůležitější vlastnost, kterou zákazníci oceňují.

(zdroj, hodnocení jídel HAM*HAM na Heureka.cz)

Balení jídel Hamham.cz