0 % mikroorganismů v našich jídlech
Chcete mít absolutní jistotu, že Vaše jídlo nebude kontaminované jakýmikoli chorobnými činiteli, včetně virů? Chcete takové jídlo, kterého se nikdo nedotýkal a neprskal na něj? Pak volte jídla Hamham.cz. Jak je vaříme?
Pokud naše jídla znáte, víte, že se vyznačují několika unikátními parametry. Vedle vysoké kvality, je to především jejich dlouhá trvanlivost. V lednici naše jídla vydrží 60 dnů.
Takto dlouhá trvanlivost přímo souvisí s absolutní nezávadností našich jídel. Naše jídla vaříme klasicky, tak jako v dobrých restauracích. My k nim však navíc přidáváme technologický postup, který je zbaví všech patogenů bez přidaných konzervantů a prodlouží jim život na 60 dnů.
Všechna jídla, která uvaříme, za přísných hygienických norem naporcujeme. Naporcované je vakuujeme a hermeticky uzavřeme do speciálních obalů - tzv. hampytlíků.
Zabalená jídla, následně projdou pasterací. To je proces, při kterém se jídla po určitou dobu, zahřejí na šetrnou teplotu. Teplota je šetrná k samotným surovinám, ale nelítostná k mikroorganismům. Následně jídla šokově zchladíme. Poté již putují do Vaší lednice.
Pasterace již zabaleného pokrmu Vám dává absolutní jistotu nekontaminovaného jídla. Jídla se jako první dotknete příborem až Vy.
Dobrou chuť!
Projekt CEFF certifikoval většinu našich jídel logem Bez zbytečné chemie, to potvrzuje, že daná potravina neobsahuje konzervanty, umělá sladidla, barviva a glutamáty. více
V současnosti žijeme v té nejrušnější době v historii. Všichni spěcháme za úspěchem, penězi nebo slávou. Naše ambice jsou občas tak vysoké, že přes ně nevidíme nejzákladnější potřeby, jako je jídlo a pití. To nakonec domů kupujeme v konzervách, nebo po cestě zhltneme nezdravý fast food. Nejen že tím vytváříme hromady odpadu, který postupně plní oceány, ale také se odpad vytváří uvnitř v nás. více
Toto je pro nás vážné téma. My sami chceme vařit jídla která jsou hodnotná a chutná, ze základních dobrých surovin. V podstatě, jako Vy doma, nebo kuchař v restauraci. Ale i Vy a i ten kuchař v restauraci chce do španělského ptáčka dát párek a slaninu a do čočkové polévky uzené. A to je problém dnešního dne. více
Hotové jídlo? Tak to je instantní polévka v prášku, přesolené čínské nudle a něco zabalené ve fólii napráskané emulgátory, konzervanty a škrobem. Nezdravé, ale rychlé... Tak tohle asi napadne skoro každého, když slyší o hotovce s rychlou přípravou. Víte však o tom, že to tak vůbec být nemusí? U nás se snažíme o to, aby hotová jídla přišla o nehezké stigma a připravujeme je zdravě a s láskou. Bez náhražek, ručně a z poctivých surovin. Jak to děláme? A jak je to vlastně s těmi prokletými konzervanty a náhražkami? více